Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Βυζαντινής χορωδίας της Ενώσεως Ιεροψαλτών Ρόδου και Περιχώρων υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ναού κ.Εμμανουήλ Θεουλάκη, στον Ιερό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου Κοσκινού. Η χορωδία έψαλλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους με την Θεολογική ερμηνεία από τον Πρωτοψάλτη κ.Κωνσταντίνο Κουκιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον εφημέριο του Ιερού Ναού π.Κάλλιστο και την Εκκλησιαστική επιτροπή για την φιλοξενία τους αλλά και τους Ιερείς και λαϊκούς που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να παρευρεθούν και να μας δώσουν δύναμη για την συνέχιση του έργου μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της χορωδίας μας, οι οποίοι εργάσθηκαν με ζήλο και ενθουσιασμό για την πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό Θάρρι αλλά και τον συνάδελφο Ιεροψάλτη κ.Παντελή Κτενιάδη για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και όλων των μελών του Συλλόγου, ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ελπίζουμε ότι με την σημερινή εκδήλωση συμβάλαμε στο να βιώσουν όλοι την Αγιότητα των ημερών αυτών. Επίσης ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ταχεία ανάρρωση, ο οποίος για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

  • Όνομα
  • Email
  • Ιστοσελίδα
  • Σχόλιο
  •  
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  •  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Νέα