Νέος χοράρχης και αναπληρωτής για την χορωδία του Συλλόγου

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και με απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες, διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 οι εκλογές στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου, για την εκλογή χοράρχη και αναπληρωτή χοράρχη της χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου ”Ευάγγελος Μουτάφης”, μετά την εκδημία του επί 30 έτη χοράρχη, Άρχοντος Υμνωδού της ΜτΧΕ Εμμανουήλ Θεουλάκη. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου πραγματοποιήσαμε έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή από το σύνολο των μελών του Συλλόγου. Η προσέλευση των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δείγμα αγάπης και στήριξης του έργου του Συλλόγου αλλά και επιθυμία όλων να συνεχίσει η χορωδία του Συλλόγου την επιτυχημένη πορεία στα θρησκευτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. 

Μετά την νόμιμη διαδικασία της εκλογής με Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στέργο Παρασκευά και μέλη της εφορευτικής επιτροπής τους Γεώργιο Χουρδάκη, Παναγιώτη Μανιά και Σάββα Σωτηράκη, χοράρχης εκλέγει ο Πρωτοψάλτης Παναγιώτης Μανουσάκης και αναπληρωτής χοράρχης ο Πρωτοψάλτης Απόστολος Χριστοφής, δύο άριστα καταρτισμένοι Ιεροψάλτες και γνώστες των απαιτήσεων της χορωδίας, οι οποίοι χαίρουν αγάπης και εκτίμησης όπως και όλοι οι συνυποψήφιοι συνάδελφοι. Η θητεία του νέου χοράρχη και αναπληρωτή είναι τετραετής.

Ευχή όλων η επιτυχημένη θητεία με σεβασμό και συνεργασία με όλους τους συναδέλφους για το καλό του Συλλόγου και την ανάδειξη του έργου των Ιεροψαλτών και της βυζαντινής μουσικής παράδοσης. 

Comments

 

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια κατά πρώτον στην διοίκηση του συλλόγου αλλά και στην εξελεγκτική επιτροπή με εκπροσώπηση του προέδρου αυτής κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΟΥΡΔΑΚΗ, για την άψογη συνεργασία τους και την τήρηση των καταστατικών διαδικασιών για την πρώτη φορά εκλογή από το σώμα του χοράρχη και του αναπληρωτή αυτού της χορωδίας των ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ της ΡΟΔΟΥ. Από τις διαδικασίες, δεν πρέπει κανείς από τους υποψήφιους να αισθάνεται χαμένος και κανένας νικητής. Όλοι τους είναι ισάξιοι και θέλω να πιστεύω ότι κόπτονται όσο κανείς, για την παρουσίαση και διάδοση της ΙΕΡΟΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. Βέβαια γνωρίζουμε όλοι, ότι μόνον ένας θα εκλεγόταν χοράρχης κι ένας αναπληρωτής. Αυτό δεν μειώνει την αξία και την προσωπικότητα κανενός υποψηφίου. Συγχαρητήρια στου δύο εκλεγέντες και καλό κουράγιο στο έργο τους. Όσο γι αυτός που δεν εξελέγησαν, πιστεύω ότι θα βρίσκονται πάνα στις επάλξεις και ίσως κάποια άλλη στιγμή να έρθει και η σειρά τους΄΄

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

  • Όνομα
  • Email
  • Ιστοσελίδα
  • Σχόλιο
  •  
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  •  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Νέα