Νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 6 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλλαγή σκυτάλης στην Οµοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, µετά από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Ο διακεκριµένος ιατρός, Γιώργος Ναούµ, µετά από δύο επιτυχηµένες θητείες στο τιµόνι της κορυφαίας Ιεροψαλτικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης, παρέδωσε την Προεδρία και µία ατζέντα σηµαντικών πρωτοβουλιών στο Νέο Διοικητικό Συµβούλιο επικεφαλής του οποίου εξελέγη οµόφωνα ο Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνος Πολίτης.

Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρωτοψάλτες Νικόλαος Κυδωνιάτης (Πάτρα), Παναγιώτης Χοβαρδάς (Θεσσαλονίκη) και Ευστάθιος Γραµµένος (Βόλος). Γενικοί Γραµµατείς εξελέγησαν ο Άκης Λιλιόπουλος (Αθήνα) και ο Φώτης Γιαννακάκης (Καλαµάτα). Ταµίας ορίστηκε ο Γρηγόρης Καφίρης (Αθήνα), ενώ την κοµβικής σηµασίας θέση του Κοσµήτορα κατέλαβε ο Χαραλάµπης Συµεωνίδης (Αθήνα). Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν επίσης οι Γιώργος Μακρυγιάννης (Πάτρα), Νίκος Μποσίνης (Καλαµάτα) και Νικόλαος Παπαδηµητρίου (Πύργος). 

Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι διετής.

Ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνος Πολίτης, με την Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως και την Διευθύντρια Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βίλλυ Φωτοπούλου, αλλά και τον τέως Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Ναούμ.

Από την Ημερίδα και τις Αρχαιρεσίες της ΟΜΣΙΕ στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ι.Μ. Πεντέλης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας με φίλους Ιεροψάλτες από την παλιά αλλά και νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας.  

Comments

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL MOY ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΣΙΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚ. ΚΙΣΣΑΝΗΣΣ-ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΧΙΟΥ ' ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ. ΤΗΛ.2271093126.

   
  ieropsaltesrodou

  Feb 01, 2018

  Καλημέρα σας κ. Κισσάνη. θα μεταφέρω τις ευχές σας στο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνο Πολίτη και εκείνος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας στείλει όποιο έγγραφο θέλετε σχετικά με την Ομοσπονδία. Καλή δύναμη στο έργο σας.

 

Συγχαίρω και επιθυμώ επικοινωνία Είμαι Συγγραφεύς και έγραψα θεατρικό έργο με τίτλο "Ο Πρωτοψάλτης". αναδεικνύεται το έργο και η προσωπικότητα των Ιεροψαλτών

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

 • Όνομα
 • Email
 • Ιστοσελίδα
 • Σχόλιο
 •  
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 •  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Νέα