Εκδήλωση αγάπης από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου.

Αγάπη στον συνάνθρωπο με ύμνους.

Ύμνοι και παραδοσιακές μελωδίες απόλαυσαν σήμερα όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αγάπης που πραγματοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και τον Σύλλογο Αιμοδοτών του νησιού μας. Σκοπός ήταν η συλλογή τροφίμων ώστε να βοηθηθούν οικογένειες που πραγματικά περνούν δύσκολες στιγμές, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Με γνώμονα την αλληλεγγύη και το σθένος της μεγαλοσύνης της αγάπης του Χριστού διοργανώθηκε αυτή η εκδήλωση η οποία είχε μεγάλη επιτυχία τόσο στην έκφραση των μελωδιών από το Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου που επιμελήθηκε η κ. Χριστίνα Κόζα, όσο και από την Ένωση Ιεροψαλτών Ρόδου και περιχώρων που μαζί ταξίδεψαν πνευματικά τους παρευρισκομένους, προαναγγέλλοντας την γέννηση του Θεανθρώπου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος, ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δέσποινα Μουτάφη, ο κ. Τσιριγωτάκης, ο κ. Καρνάβας και πλήθος λαού που γέμισαν στην κυριολεξία τον ναό.
Τελειώνοντας ευχαρίστησαν τους διοργανωτές της όλης εκδήλωσης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου, κ. Φιλήμονα Νικολάου, τον Αρχιμ. Νεκτάριο Πόκια, την κ. Χριστίνα Κόζα με την παιδική χορωδία Αρχαγγέλλου, τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών κ. Στέργο Παρασκευά, τον χοράρχη κ. Κωνσταντίνο Κουκιά και τον π. Κάλλιστο που εποπτεύει και ταξινομεί τα αγαθά που μαζεύονται ώστε να διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας. Η εκδήλωση τελείωσε με ευχές και ευχαριστίες από τον δήμαρχο και τον σεβασμιότατο κ.κ. Κύριλλο για όλη την προσπάθεια και το μεγάλο έργο που γίνετε για τον συνάνθρωπο!

———————-οοο——————-

Από το γραφείο Τύπου Ιεροψαλτών Ρόδου και περιχώρων
Αργύρης Μαντικός

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

  • Όνομα
  • Email
  • Ιστοσελίδα
  • Σχόλιο
  •  
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  •  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Νέα