Αγιασμός Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική περίοδος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ενώσεως Ιεροψαλτών Ρόδου και περιχώρων, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κυρίλλου, που λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις  εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου. Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας και ο εφημέριος π.Ισίδωρος Παφιάκης και κατόπιν ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του ναού. Στην τελετή παρευρέθηκαν παλιοί και νέοι μαθητές της Σχολής καθώς και φίλοι της βυζαντινής μουσικής. Το σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η σχολή λειτουργεί για δεύτερη χρονιά και οι μαθητές που θα φοιτήσουν εφέτος είναι πολλοί περισσότεροι από πέρυσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολή διαθέτει από τους καλύτερους εκπαιδευτές στην Βυζαντινή μουσική και αυτό προσελκύει όλο και περισσότερους μαθητές. Ωστόσο εάν κάποιοι ακόμα ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μαθήματα των ήδη υπαρχόντων τάξεων θα επηρεαστούν. Η σχολή όπως και πέρυσι έτσι και εφέτος δημιουργεί με ευελιξία τμήματα ώστε να δώσει την δυνατότητα σε όσο ποιο πολλούς επιθυμούν να μάθουν την βυζαντινή μουσική, την ελληνική μας μουσική. Πληροφορίες για τυχόν εγγραφές θα μπορείτε να πάρετε στο οίκημα της Σχολής όπου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού επί της οδού Αντιβασιλέως Δαμασκηνού 2 κάθε απόγευμα από τις  17:00 έως τις 21:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για την Ένωση Ιεροψαλτών Ρόδου και περιχώρων

Μαντικός Ανάργυρος

 Οι φωτογραφίες από τον Αγιασμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

  • Όνομα
  • Email
  • Ιστοσελίδα
  • Σχόλιο
  •  
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  •  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Νέα