Άρχων Υμνωδός της Μ.τ.Χ.Ε. Εμμανουήλ Θεουλάκης

 

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Ρόδου »Ευάγγελος Μουτάφης» συμμετέχει εις την χαράν του επιτίμου αυτού Προέδρου Εμμανουήλ Θεουλάκη και συγχαίρει εγκαρδίως αυτόν, διά την πανάξιαν απονομήν του οφφικίου του Άρχοντος Υμνωδού της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ήτις εγένετο εις τον Καθεδρικόν Ναόν του Ευαγγελισμού πόλεως Ρόδου την παρέλθουσαν Κυριακήν 30ην Ιουλίου, υπό του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. κ. Κυρίλλου.

Ο διακριθείς ηνάλωσε την ζωήν του εις το ιερόν αναλόγιον εξακολουθών άχρι του νυν, να αποτελεί ιεροψαλτικόν τύπον και υπογραμμόν προς όλους ημάς. Του ευχόμαστε τα κράτιστα ευχαριστούντες άμα την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικόν μας Πατριάρχην κ. κ. Βαρθολομαίον δια την τοιαύτην ευλογίαν εφαρμόσας το γνωμικόν: τιμώντες τον τιμώντα, τιμάται το τιμώμενον. Τιμώντες λοιπόν τον Άρχοντα Υμνωδόν της Μ.τ.Χ.Ε. Εμμανουήλ Θεουλάκην, τιμάται συγχρόνως η πατρώα μας μουσική, σύμπας ο ιεροψαλτικός κόσμος αλλά και ο καθ’ημάς σύλλογος τον οποίον επί 30ετία υπηρέτησεν ευόρκως και θεαρέστως. Πάλιν και πολλάκις ου κρύπτωμεν την ευεργεσίαν αναφωνούντες το Πανάξιος!

Θα ήτο παράλειψις να μην εκφράσουμε τα ειλικρινή συγχαρητήρια και εις τον ακάματον εργάτην της τοπικής μας εκκλησίας Γενικόν Αρχιερατικόν Επίτροπον της Ιεράς μας Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερον από του νυν του Οικουμενικού μας Θρόνου, π. Ιωάννην Χαλκιάν ευχόμενοι περαιτέρω αγλαόκαρπον διακονίαν και κατ’άμφω υγείαν. 

Comments

 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΦΦΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΣΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡ ΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΥΜΝΩΔΟΥ ΤΗΕ Μ.τ.Χ.Ε ΚΥΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΟΥΛΑΚΗ!!!!

 

ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΕΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....

Αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας, δεν δημοσιεύεται. Τα προαπαιτούμενα πεδία δηλώνονται με *

  • Όνομα
  • Email
  • Ιστοσελίδα
  • Σχόλιο
  •  
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής HTML tags and attributes:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  •  

Τελευταία Νέα